Friday 6 October 2017

Forex P & L

Valuuttamarkkinoiden voittojen ja menetysten laskeminen. Valuutanvaihto tarjoaa haastavan ja kannattavan mahdollisuuden hyvin koulutetuille sijoittajille. Se on kuitenkin myös riskialttiita markkinoita ja kauppiaiden on aina oltava varuillaan kauppaansa. Kauppiaan menestys tai epäonnistuminen mitataan voittojen ja tappioiden suhteen PL omalla kaupallaan On tärkeää, että toimijat ymmärtävät selvästi PL: nsä, koska ne vaikuttavat suoraan kauppatilillään olevaan marginaalisäädöön. Jos hinnat liikkuvat sinua vastaan, marginaalitase pienentää , ja sinulla on vähemmän rahaa kaupankäynnin kohteeksi. Realisoitu ja realisoitumaton voitto ja tappio Kaikki valuutanvaihtosopimukset on merkitty markkinoihin reaaliaikaisesti Mark-to-market - laskelma osoittaa, että realisoitumaton PL liikenteessäsi Termi ei realisoitu täällä , tarkoittaa, että kaupat ovat edelleen avoimia ja niitä voi sulkea sinä milloin tahansa Mark-to-market - arvo on arvo, jolla voit sulkea kauppasi tuohon hetkeen Jos sinulla on pitkä asema mark-to-market - laskenta on tyypillisesti hinta, jolla voit myydä Lyhyt asema on hinta, jolla voit ostaa sulkeaksesi aseman. Kun asema on suljettu, PL pysyy realisoitumattomana Voitto tai tappio realisoituu realisoidun PL: n, kun suljet kaupankäyntisidosi Sulkemalla tilanne voitto tai tappio realisoituu Jos voitto kasvaa, marginaalikorko kasvaa ja tappiota pienennetään. konttoriliikenteen saldo on aina yhtä suuri kuin alkuperäisen marginaalin talletuksen, realisoidun PL: n ja realisoitumattoman PL: n summa. Koska realisoitumaton PL on merkitty markkinoihin, se pysyy vaihtelevana, koska kauppasi hinnat muuttuvat jatkuvasti johtuen marginaalisäästämisestä myös muuttuu jatkuvasti. Tulos - ja tappiolaskenta Tuloksen ja tappion todellinen laskeminen tilanteessa on melko helppoa. Voit laskea positiokohtaisen PL-arvon, mikä on aseman koko ja kuinka monta pipoa hinta on muuttunut. voitot tai tappiot ovat yhtä suuret kuin sijoituksen koko kerrottuna pipin liikkeellä. Katsokaa esimerkkiä. Huomataan, että sinulla on 100 000 GBP: n USD-asema tällä hetkellä kaupankäynnillä 1 6240: ssä. Jos hinnat siirtyvät GBP: sta 1 6240: sta 1 6255: een , hinnat nousevat 15 pistettä USD: n 100 000 dollarin positiolla, 15 pistettä liikkuu 150 100 000 x 15 Yhdysvaltain dollaria. Voit määrittää, onko se voittoa tai tappiota, meidän on tiedettävä, oliko pitkä tai lyhyt Pitkä asema, jos hinnat nousevat ylöspäin, se on voitto, ja jos hinnat alenevat, se on tappiollinen. Aiemmassa esimerkissämme, jos asema on pitkä GBP USD, se on 150 dollarin voitto Vaihtoehtoisesti, jos hinnat olisivat laskeneet alhaalta punnasta 1 6240 Yhdysvaltain dollariin 1 6220 dollariin, niin se on 200 Yhdysvaltain dollarin tappio 100 000 x -0 0020. Vaihtoasema Lyhyessä asemassa, jos hinnat nousevat , se on tappio ja jos hinnat alenevat, se on voitto Samassa esimerkissä, jos meillä olisi lyhyt dollari-USD-asema kun hinnat nousivat 15 pistettä, se olisi 150 Yhdysvaltain dollarin menetys. Jos hinnat laskivat 20 pistettä alhaisemmiksi, se olisi 200 dollarin voitto. Seuraavassa taulukossa esitetään yhteenveto P L: n laskemisesta. Korko, jolla talletuslaitos myöntää keskuspankin ylläpitämiä varoja toiseen talletuslaitokseen1. Tilastollinen toimenpide tietyn arvopaperin tai markkinavaihdon tuoton hajaannuksesta voi mitata. Yhdysvaltojen kongressin toimikausi hyväksyttiin vuonna 1933 pankkilaissa, joka kielletty liikepankit osallistumaan investointiin. Ei-palkkasumma tarkoittaa mitä tahansa työpaikkaa kuin maatiloja, yksityisiä kotitalouksia ja voittoa tavoittelematonta sektoria. Yhdysvaltain työvaliokunta. Valuutan lyhennys tai valuutan symboli Intian rupia INR, Intian valuutta Rupee on joka koostuu 1.Hyväksytyn ostajan konkurssiin sidottua yritystä koskevasta alkuperäisestä tarjouksesta, jonka konkurssin kohteena oleva yritys on valinnut. Huutokauppiaiden joukosta. IREKTORIT Valuuttaparit, joissa USD on lainausvaluutan määrä suoraa verokantaa. Tämä pätee niille valuutoille kuin EUR, GBP, NZD ja AUD. Calculation Direct Rate Pip Value Pip tarkoittaa hintakorkopistettä, ja se viittaa valuutan pienimpään lisäverokannan muutokseen Tick koko on pienin mahdollinen hinnan muutos Suora-arvojen pip-arvo lasketaan seuraavan kaavan mukaisesti Kaava Pip-erän koko x rasti Koko Esimerkki 100 000 GBP: n USD-sopimuksesta 1 pip 100 000 erän koko x 0001 rasti koko 10 00 USD. Kalkkio suorakulma PL Tuloslasku PL suorat hinnat lasketaan seuraavasti Kaava Myyntihinta - Ostohinta P L. Esimerkki 200 000 GBP: n USD sopimuksesta, joka alun perin ostettiin 1 7505: ssä ja myydään sitten suljettuna 1 7540 1 7540: ssä myyntihintaan - 1 7505 ostohinta 0035 positiivinen pip-ero 35 pip-voittoa. Jotta edellä mainittua PL: tä muutettaisiin USD: ksi, käytä seuraavaa laskentaa Formula Pipin voitto tappio x erän koko x rasti koko USD voitto tappio 35 pip voitto x 200.000 erän koko x 0001 rasti koko USD 700 profi t. INDIRECT hinnat Useimmat valuutat kaupataan välillisesti Yhdysvaltain dollariin nähden, ja näitä paria kutsutaan välillisiksi verokannoiksi. Esimerkki on USD CAD Kanadan dollari USD on perusvaluutta, CAD on lainausvaluutan määrä ja kurssikehitys on USD: n CAD-kaupankäynti 1 1500: ssä tarkoittaa sitä, että 1 USD 1 1500 CAD. Kalkanmääritys Välittömän pörssiarvo Pip on hintakorkopiste ja tarkoittaa valuuttakurssin pienintä lisäkustannuksia Tick ​​koko on pienin mahdollinen hintamuutos Pip-arvo epäsuorien hintojen laskemiseksi seuraavan kaavan mukaisesti Formula pipin erän koko x rasti koko nykyinen kurssi Esimerkki 100 000 USD: n JPY-sopimuksesta hetkellä 120 50 1 pip 100 000 erän koko x 01 rasti koko 120 50 nykyinen kurssi USD 8 30.Laskentava välillinen osuus PL Tuloslasku Välittömien kurssien PL laskeminen lasketaan seuraavasti Kaava Myyntihinta - Ostohinta PL Esimerkki 100 000 USD JPY sopimuksen alun perin ostettu 120 50 myydään sitten suljettuna 120 30 120 30 myyntimäärä - 120 50 ostohinta - 20 negatiivinen pip-ero 20 pip - tappio Edellä mainittua PL: tä muuttamalla USD: ksi käyttämällä edellä mainittua epäsuoran pipetin laskemisen arvoa seuraavasti 1 pip 100 000 erän koko x 01 rasti koko 120 30 nykyinen korko 8 USD 31 Näin ollen USD 8 31 pipin arvo x 20 pip menetystä USD 166 20 tappiota. KROSS TARJOUKSET Valuuttaparit, joihin ei liity dollaria, kutsutaan ristikkäisiksi. ei ole edustettuna tarjouksessa, USD-kurssia käytetään yleensä lainauslaskennassa Esimerkki ristikorosta on EUR EUR Jälleen EUR on perusvaluutta ja GBP on lainausvaluutta. Calculation Cross Rate Pip Value Pip tarkoittaa hintakorkopiste ja viittaa pienimpään valuutan hinnankorotukseen. Tick koko on pienin mahdollinen hinnanmuutos. Base-lainaus on nykyinen peruspari-setti. Pituusarvon pip-arvo lasketaan seuraavan kaavan mukaisesti. Formula Pip erän koko x runkokoko x perushinta nykyinen kurssi Esimerkki 100 000 EUR: n GBP-sopimuksesta, joka on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 6750: ssa ja EUR: ssa nykyisin kaupankäynnissä 1 1840 1 pip 100 000 erän koko x 0001 rasti koko x 1 1840 EUR USD perushinta 6750 nykyinen korko 17 USD 54.Laskentava raja PL Tuloslasku Laskettaessa rajat ylittäviä korkoja lasketaan seuraavasti Kauppan myyntihinta - ostohinta PL Esimerkki 100 000 EUR: n GBP-sopimuksesta, joka alun perin myydään 6760: ssä ja ostettu suljettu 6750 6760: n myyntihinnalla - 6750 ostohinta 0010 positiivinen pip-ero 10 pipin voitto Edellä olevan PL: n muuntamiseksi USD: ksi käyttämällä edellä mainittua laskentataulukon pitoarvoa seuraavasti 1 pip 100,000 erän koko x 0001 rasti koko x 1 1840 EUR USD perushinta 6750 nykyinen korko 17 USD 54 Siksi USD 17 54 pipin arvo x 10 pip voitto USD 170 54 voittoa. Forex PL Details. Tämä jakso näyttää Forex-tapahtumasi, mukaan lukien kaikki toiminnot muussa kuin toiminnallisessa valuutassa. Tämä sisältää avaamisen ja sulkemisen liiketoimet, ot yksityiskohdat Jos useampi kuin yksi suljettu erä on käytettävissä, voit laajentaa rivin näyttämään suljetut erän yksityiskohdat. Tiedot perustuvat toiminnalliseen valuuttoosi Tulos-, perusta - ja realisoidun tuloksen summat toiminnallisessa valuutassa näkyvät alaosassa. Seuraavat säännöt koskevat tätä jaksoa. Tiedot ovat saatavilla 1.1.2013.Tämä osa ei ole käytettävissä konsernitulosteissa. Tämä osa on saatavissa Advisor-asiakkaan lausumissa, mutta ei Advisorin lausunnoissa. Tulot ja kustannukset lasketaan seuraavasti. on aina positiivinen ja peruskustannusperuste on aina negatiivinen. Avoimen erän kustannusperuste vastaa kauppojen kustannusperustaa ostojen ja myytyjen osalta ja vastaa kaupankäynnin tuottoa kattamaan ja myydä lyhyitä. Osakekauppaan ja osittain sulkemiseen rivi näyttää sekä O: n että C: n Koodit-sarakkeessa, ja siihen sisältyy laajennetun erän yksityiskohtien avaavan erän yhteenvetorivi. Tilinumeron tunnus. Toiminnan kuvaus. Päivämäärä ja toiminnan ajankohta. Toimintoon liittyvä muu kuin toiminnallinen valuutta. Yhdessä olevien yksiköiden määrä Kun valuuttaa hankitaan, määrä on positiivinen ja kun valuutan menettämisen määrä on negatiivinen. toiminnallinen valuutta. Myyntituotot ovat aina positiivisia. Suljetut erät ovat sulkemisen myyntivoitot avaamiskustannuksilta. Liiketoimista saatavat tuotot ovat seuraavat. Paikallisliikkeissä summa on ei-funktionaalisen valuutan arvo, joka on ilmaistu funktionaalisen valuutan mukaan käyttäen spot-kurssia kaupankäynnin päivämääränä. Arvopaperikauppojen osalta käypä arvo on toimintavaluutassa ilmaistun ei-funktionaalisen valuutan arvo käyttäen kaupantekopäivän spot-korkoa. Korkoa, osinkoja tai talletuksia varten summa on spot-kurssilla tapahtuman päivänä. Tulos on yhtä suuri kuin muuntokurssi muusta kuin toiminnallisesta valuutasta toimintavaluutan määräiseen tapahtumaan. sisämallin toiminnallisessa valuutassa. Kustannusperuste tai käänteinen tuotto etenee negatiivisena Tämä on aina negatiivinen. Käytetty toiminnallisessa valuutassa oleva P L. Toteutunut voitto ja tappio tapahtumasta tai toiminnasta toiminnallisessa valuutassa.